Бюлетин новини


Доставка

Доставка

Допълнителна информация  цени за доставка на стоки - За страната стоки до 1 кг. доставката е на стойност 6 лв. Поръчаните продукти ще бъдат доставени с куриер до указания от Вас адрес. Цената за доставка не се калкулира автоматично, тъй като при всяка поръчка ние подхождаме с персонално внимание и търсим възможно най-изгодния за клиента вариант.


Право на рекламация
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при: 1. констатирани липси; 2. дефекти на стоката; 3. несъответствие с обявения размер; 4. несъответствие с обявената търговска марка.Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за: 1. възстановяване на заплатената сума; 2. заменяне на стоката с нова; 3. отбив от цената.


Връщане и замяна на закупена стока
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия: 1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1.5 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки).

С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към http://podaraci.mymall.bg/ са неавансови, а преди изтичане на 7-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД).Желаем Ви приятно разглеждане и пазаруване !